Tammikuun 2023 kuulumisia

03.01.2023

Huh, ensimmäinen puoli vuotta eläinlääkkistä takana! Syksy on ollut aikamoinen kaiken reissaamisen, kahden yliopistotutkinnon opiskelun, yrityksen pyörittämisen ja ajoittaisten "vanhojen" töiden tekemisen myötä. Nyt tammikuun olen kuitenkin molemmista kouluista lomalla ja vietän sen kokonaan Suomessa. Tämän vuoksi hieronta-aikoja on myös taas runsaammin tarjolla, joskin palkkatyöni tuulivoiman parissa vaatii vähän reissaamista alkukuusta. 

Lisäksi puolikuun tienoilla on taas tarjolla koiran kotihierontakurssi (jonne on muuten vielä yksi käytännön harjoittelun paikka vapaana keskiviikolle 18.1.). Lisätietoja kurssista löydät Facebookin puolelta: https://fb.me/e/2fGWlrbEg (linkki on turvallinen, vaikka näyttää aavistuksen epäilyttävältä).

Itsellesi sopivia hieronta-aikoja voit kysellä suoraan sähköpostitse koirahieronta@anniinasuontaus.com, kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai sosiaalisen median yksityisviesteillä. Pyrin vastaamaan viesteihin aina mahdollisimman pikaisesti, mutta kiitän kärsivällisyydestä, sillä ajoittain vastaamisessa voi olla pientä viivettä. 

Pyrin myös päivittämään vapaita aikoja tarjolle sekä Instagramiin, Facebookin että tänne kotisivuille. Kaksi ensimmäistä ovat varmimmat tavat napata vapaat ajat. 

Helmikuussa palaan taas Viron puolelle opintojen pariin, mutta kuten syksylläkin, olen Suomessa pääsääntöisesti viikonloppuisin lauantaista maanantaihin. Huhti- ja toukokuun pyrin panostamaan erityisesti Viikin pääsykokeisiin, joten näiden aikaan joudun myös vähentämään hierontoja. Toukokuun lopulla meillä loppuu taas opetus Tarttossa ja palaan kesäksi Suomeen, jolloin taas myös hierontojen osalta palataan niin sanotusti normaaliin. 

Oikein mahtavaa alkanutta vuotta 2023! Toivottavasti tapaan teistä mahdollisimman monet myös tänä vuonna hieronnan, kurssien ja dobon parissa :)