Koiran kotihierontakurssi su 5.9.

02.07.2021

Koiran kotihierontakurssin uudesta toteutuksesta on kyselty paljon ja vihdoinkin uusi päivämäärä on saatu lyötyä lukkoon! Kurssi järjestetään seuraavan kerran sunnuntaina 5.9.2021 klo 13:00-18:00.

Koiran kotihierontakurssi koostuu kahdesta erillisestä osuudesta; ensin noin 3 tunnin pituisesta teorialuennosta, jonka aikana perehdytään perusteisiin koiran anatomiasta, koirahieronnan hyödyistä sekä hieronnan perustekniikoista. Luennon aikana käydään läpi myös milloin koiraa voidaan hieroa ja mitkä puolestaan ovat hieronnan esteet. Luennolla esitellään myös lyhyesti malli koiran kotihierontaan.Luennon jälkeen järjestetään käytännön osuus, jonka kesto on noin 1,5h. Osuudessa perehdytään vielä tarkemmin hieronnan toteuttamiseen käytännössä. Omistaja hieroo oman koiransa ja saa henkilökohtaisia neuvoja ja vinkkejä.

Koirat hierojineen ovat samassa tilassa, jossa käytettävissä on muutamia sermejä. Tämän vuoksi hierottavan koiran tulisi pystyä rauhoittumaan myös muiden koirien läsnä ollessa. Osallistujamäärä tähän osuuteen on rajoitettu ja osallistua voit vain luento-osuuteen tai luennolle ja käytännön harjoitteluun.Luennon aikana koirat, jotka osallistuvat käytännön osuuteen, voivat olla tilassa häkeissään, jos malttavat odottaa rauhallisesti. Jos haluat osallistua myös käytännön osuuteen, mutta omasi ei voi osallistua, on mahdollisuus kahteen "lainakoiraan", jotka ovat rauhallisia ja tottuneita hierontakäsittelyyn.

Aikataulu ja hinnat päivälle:

13:00-16:00 teorialuento (35€)
16:30-18:00 käytännön harjoittelu (20€)

Luento järjestetään Hollolassa, Lahen Murren koulutustiloissa osoitteessa Puurtajantie 3. Paikka on lämmin sisähalli, jossa on mattopohja.

Koiran kotihierontakurssi on hyvä tietopaketti omistajalle, joka haluaa edistää koiransa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, parantaa suhdetta koiraansa sekä tukea muiden koiran kehonhuollon ammattilaisten (kuten eläinfysioterapeutin tai koirahierojan) työtä hieromalla koiraa myös kotona.Kurssin luennoitsijana toimii koirahieroja Anniina Suontaus.

Ilmoittautuminen 5.8. mennessä sähköpostitse tmisuontausanniina@outlook.com.

Vastaavaa luentokokonaisuutta on myös mahdollista tilata pidettäväksi yksityisesti, esimerkiksi rotu- tai treeniporukalle. Kysy tästä mahdollisuudesta hintoineen sähköpostitse.