Koiran kotihierontakurssi 6.1.2021

08.01.2021

Loppiaiskeskiviikkona, 6.1.2021, opeteltiin kahden innokkaan opetusryhmän kanssa koiran kotihierontataitoja järjestämälläni kurssilla. Kurssi koostui noin 3-tuntisesta teorialuennosta, jolla kävimme läpi mitä koirahieronta on, miksi koiraa hierotaan sekä milloin voidaan hieroa ja milloin hieronta on parempi jättää välistä. Lisäksi opettelimme koiran anatomiasta keskeisiä luita, hieronnan kannalta oleellisia luisia rakenteita sekä syviä ja pinnallisia lihaksia. Teoriaosuudesta kävimme myös läpi mallihieronnan, jonka mukaan koiraa voi kotona hieroa.

Teoriaosuuden jälkeen osa kurssilaisista jäi vielä oman koiransa kanssa noin 1,5 tunnin mittaiseen käytännön osuuteen, jossa jokainen omistaja pääsi hieromaan oman koiransa aiemman hierontamallin mukaisesti sekä kyselemään henkilökohtaisesti vinkkejä ja neuvoja koiran kotihierontaan. 

Itselläni kouluttajana oli keskiviikkona aivan huippupäivä erittäin motivoituneiden kurssilaisten ja supersuloisten hierottavien kanssa! Oli aivan huikeaa nähdä miten kiinnostuneita koiranomistajat ovat perheenjäsenensä hyvinvoinnista. Toivon myös, että kurssista jäi kurssilaisille paljon uusia ajatuksia ja eväitä kotiin vietäväksi. 

Kurssilla esitettiin myös toiveita jatkokurssille, joten katsotaanpa myöhemmin miten tämä idea jalostuu vielä! Lisäksi tätä perusmuotoista hierontakurssia tullaan varmasti järjestämään vielä uudestaan myöhemmin, kun koronatilanne on parantunut, sillä kyseisellä kurssilla jouduimme kaikista tiiviimpiä ryhmäosuuksia karsimaan vallitsevien rajoitusten vuoksi.   

Kurssia voi myös tilata omalle ryhmälleen yksityisopetuksena, esimerkiksi rotupäiville, treeniryhmiin tai pentutapaamisiin. Sisältö ja kesto räätälöidään aina tilaajan tarpeen mukaiseksi. Matkustan myös tarvittaessa teidän luoksenne pidemmällekin.