Kesän ja syksyn varaustilanne

17.07.2022

Kevät ja osa kesääkin on kulunut kiireisesti ja ajanvarauksen puolesta hyvin kiireisissä merkeissä. Tämä tietysti lämmittää yrittäjän mieltä, mutta samalla myös harmittaa, sillä en ole pystynyt kaikille asiakkaille tarjoamaan aikoja haluamassani laajuudessa. Vapaita aikoja täällä kotisivuilla mainostettavaksi ei myöskään ole riittänyt, sillä kaikki mahdolliset kolot kalenterissa on täytetty kyselyiden perusteella. 

Tällä hetkellä lomailen päivätyöstäni 1.8. asti ja kesäkiireiden vuoksi myös hieronta-aikoja on saatavilla hyvin rajoitetusti. Olenkin ilmoitellut vapaista ajoista lähinnä Instagramin Stories-osiossa aina muutaman päivän päähän, kun olen hieronnalle sopivia välejä löytänyt. Tilanne jatkuu samanlaisena elokuun alkuun asti.

Elokuu puolestaan on ns. normaalin ajanvarauksen aikaa, jolloin pystyn lupaamaan aikoja myös vähän pidemmälle. Syyskuu valitettavasti tuo kuitenkin heti perään isoja muutoksia, sillä 1.9. siirryn tuulivoima-alalta toisen intohimoni pariin ja aloitan eläinlääkäriopinnot! Tämän vuoksi syksyn hierontamahdollisuudet ovat vielä kaiken kaikkiaan hyvin avoinna, mutta tiedotan niistä heti, kun syksyn aikataulut selkiytyvät. 

Tiivistetysti ajanvarauksesta:

heinäkuu 2022: tarjolla akuutti aikoja lyhyellä varoitusajalla, kysy suoraan tai seuraa Instagramin Stories-ilmoituksia

elokuu 2022: normaali ajanvaraus, alan ottaa varauksia vastaan heinäkuun viimeisellä viikolla

syys-joulukuu 2022: selkiytyy ajan myötä, tiedotan asiasta lisää myöhemmin

Aurinkoista kesää toivotellen,

Anniina