Aktivointipelit

Alta löydät kaikki vuokrauskäytössä olevat aktivointipelit. Vuokraus maksaa 5 € / 10 vuorokautta. Nouto ja palautus Karistosta, muut vaihtoehdot erikseen sovittavissa. Varaustilanteesta ja peleistä voit kysellä sivun alalaidasta löytyvällä yhdenottolomakkeella. 

Mini Solitaire

Vaikesaste 1, helppo peli, jossa haasteena nostella palikat pois paikoiltaan. Sopii hyvin ensimmäiseksi aktivoinpeliksi.

Flip Boar 

Vaikeustaso 2, sisältää erilaisia haasteita, mm. siirtely, nostaminen, vivun käyttö). 

Bone Hide

Ykköstason helppo aktivointipeli, jossa haasteena on löytää piilotetut herkut nostelemalla 7 pyöreää kuppia pois paikoiltaan. Sopii hyvin aloittelijalle. 

Dog HideNSlide

Vaikeusaste 2. Koiran haasteena on löytää namit siirtämällä kalanpyrstön muotoisia paloja ja liu'uttamalla sen jälkeen pyöreät tötteröt pois herkkujen päältä. 

Dog Brick 

Vaikeusaste 2, haasteena palikoiden pois nostaminen, jonka jälkeen muut osat liukuvat työntämällä pois paikoiltaan. Haasteen lisäämiseksi mahdollista lisää peliin myös luukkujen avaaminen.

Mini Mover

Vaikeustaso 3, paljon erilaisia haasteita (ulosvetäminen, nostaminen, liikuttelu, vivun käyttö).

Turn Around 

Koiran tulee käännellä heiluvia putkiloita, jolloin namit tippuvat niistä ulos. Kaksi erilaista settiä putkia (toisissa yksi iso reikä, toisissa 3 pientä). Tähän peliin ei ole erillisiä ohjeita mukaan.

Dog Twister 

Vaikeustaso 3, voidaan pelata myös helpompana. Helpompana haasteena on siirrellä paloja ympyräradalla ja poimia namit palojen alta. Peliä voidaan vaikeuttaa laittamalla palat "lukkoon", jolloin koiran tulee ensin avata pala liikuteltäväksi vetämällä ja sitten siirtämällä palaa.

Strategy Tower

Vaikeustaso 3, voidaan myös pelata helpompana. 3 erilaista haastetta (kääntäminen, vetäminen, painaminen). Harjoittelu voidaan aloittaa yhdellä haasteella ja lisätä haastetta aina koiran oppimistason kehittyessä.

Dog Tornado

Vaikeustaso 2. Nelikerroksinen pyörityspeli, jossa koiran tehtävänä löytää piilotetut herkut lelua pyörittämällä ja muoviluita nostelemalla.

Dog Challenge Slider

Nina Ottossonin aktivointipeli, vaikeustasoa 3. Koiran tehtävänä on siirrellä pelin palasia ja löytää kaikki piilotetut herkut. 

Swing

Aktivointipelin ideana on pyörittää lelua kahvasta ja avata näin herkuja sisältävät luukut.